Ny medarbeider i Oslo & Akershus

Hils på vår nyeste medarbeider, Marianne Myre Pedersen (28). Marianne er ansatt som ny rådgiver i Personalhuset Staffing Group avdeling Oslo & Akershus. 

Marianne har en Mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. Hun kommer fra jobben som HR Support og Admin Specialist i NCC og har tidligere jobbet som blant annet konsulent, studentassistent, promotør og ulike stillinger innenfor salg og service.

- Marianne er et viktig bidrag inn i teamet, sier Magnus Kløvjan, Avdelingsleder Merkantilt i Oslo & Akershus. Da vi traff Marianne for første gang forstod vi raskt at hun har en unik kompetanse i forhold til å forstå og tilpasse seg mennesker, og vi har stor tro på at hun vil bli en god bidragsyter i samarbeidet mellom kandidater og kunder i Oslo og Akershus. Jeg ser frem til samarbeidet.

I Personalhuset skal Marianne jobb hovedsakelig med merkantile stillinger, spesielt rettet mot kundesenter.

- Jeg ser frem til å ta fatt på utfordringene, og gleder meg til å arbeide sammen med dyktige og dedikerte kolleger i ett sterkt fagmiljø her i Personalhuset, sier Marianne.

Vi i Personalhuset ønsker Marianne hjertelig velkommen - lykke til i den nye stillingen!

Les mer om vår avdeling i Oslo og Akershus