Ny rammeavtale: Norges Musikkhøgskole

Personalhuset Staffing Group har inngått rammeavtale om bemanningstjenester med Norges Musikkhøgskole. 

Etter en offentlig anbudskonkurranse er Personalhuset Staffing Group tildelt en rammeavtale på bemanningstjenester til Norges Musikkhøgskole. Norges musikkhøgskole er en vitenskapelig høgskole med ca. 650 studenter og mer enn 200 ansatte. Den årlige omsetningen er på ca. 220 millioner kroner. Norges musikkhøgskole er lokalisert på Majorstua i Oslo.

Rammeavtalen ble inngått 12.12.2017 og har en varighet på 2 år. Oppdragsgiver skal ha opsjon på forlengelse av rammeavtalen i ytterligere 2 år/, til sammen maksimalt 4 år.

 Formålet med rammeavtalen er å dekke Norges Musikkhøgskoles behov for bemanningstjenester innen:  

  • Økonomi (regnskap og lønn)
  • Personal
  • Arrangementvirksomhet
  • Saksbehandling i studie- og FOU-administrasjon
  • IKT
  • Kontor og administrasjon (bibliotek, arkiv og sentralbord)
  • Vaktmestertjenester

Fra før har Personalhuset rammeavtale på bemanningstjenester til blant annet Universitetet i Oslo, Universitetet i Tromsø og Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Sammen med Norges Musikkhøgskole styrker vi våre tjenester rettet mot universitets- og høyskolesektoren i Norge.

«Det gleder oss at vi er valgt som førsteleverandør til Norges Musikkhøgskole. Dette er en spennende kunde, og vi ser virkelig frem til å bistå med våre skreddersydde bemanningskonsepter i tiden som kommer», sier Marianne Myre Pedersen, Avdelingsleder Office & Finance i Personalhuset Staffing Group Oslo.

Vi i Personalhuset ser frem mot et fremdeles godt og konstruktivt samarbeid i årene som kommer. Ved spørsmål angående avtalen, vennligst ta kontakt med avtalens kontaktperson:

Marianne Myre Pedersen
Avdelingsleder Office & Finance Oslo
928 14 836 / mmp@personalhuset-sg.com 

For mer informasjon om Norges Musikkhøgskole se www.nmh.no