Kundeservicedagene 2016 - PSG gratulerer NAF Kundesenter

Personalhuset Staffing Group deltok i år igjen på kundeservicedagene. Blant høydepunktene var vår populære «slåmaskin» og ikke minst at vår kunde NAF ble tildelt «Årets kundeservice 2015» i åpen klasse.

Bilde: F.v. våre rådgivere Magnus Kløvjan (Oslo), Hubbe Jaffary (Oslo), Heidi Kristiansen (Østfold) og Stian Rafto (Bergen). 

For Personalhuset Staffing Group har det blitt en hyggelig tradisjon å delta på kundeservicedagene. Og i år ble det spesielt hyggelig da vår kunde NAF vant prisen for «Årets kundeservice 2015» i åpen klasse.

Prisen deles ut av KSindeks som er TNS Gallups store kundesentermåling. Undersøkelsen er Norges største i sitt slag og det intervjues ca. 20 000 respondenter i året. Mer informasjon om KSindeks kan du finner her www.ksindeks.no.

«Det er gøy å se at våre kunder lykkes med sin kundeservice», sier Cathrine Langård, Divisjonsdirektør i Personalhuset Staffing Group - «Dette viser at TeleDirect virkelig utgjør en forskjell for våre kunder». TeleDirect er Personalhusets skreddersydde rekrutterings- og bemanningskonsept for å finne de beste kandidatene med de beste holdningene for å yte god kundeservice (les mer om TeleDirect her).

Personalhuset har vært en leverandør av rekrutterings- og bemanningstjenester til NAF kundesenter siden 2014. «Personalhuset har alltid levert meget gode kandidater tilpasset vår profil», uttaler Tommy B. Alveid, Gruppeleder i NAF Kundesenter. «Vi opplever å alltid være viktige i rekrutteringsprosessene og får hyppige og raske tilbakemeldinger. Oppfølging i ettertid har også vært veldig bra. Som resultat av vår erfaring med Personalhuset har vi valgt å avslutte samarbeid med andre rekrutteringsfirmaer». Les mer om prisen på NAF side hjemmesider.

Kundeservicedagene 2016 ble avholdt 27. og 28. januar, og Personalhuset Staffing Group stilte med rådgivere fra Vest og Øst. I år var vårt tema «The Strongest Team», og i den anledning hadde vi leid inn en slåmaskin hvor deltakerne kunne måle sin råe styrke.

Vi i Personalhuset gratulerer alle prisvinnerne under Kunderservicedagene, og samtidig takker vi Tekna, alle bidragsytere, foredragsholdere og deltakere for et flott arrangement. Les mer om arrangementet her

Vi ser allerede frem mot neste år!