Mojob + Personalhuset = Sant

Personalhuset Staffing Group og Mojob har inngått et strategisk samarbeid for fremtiden. Samarbeidet skal tilby markedets mest innovative og effektive rekrutteringsløsninger. Med økt fokus på digitalisering og automatiserte løsninger skal vi matche arbeidsgivere og kandidater over hele Norden. 

Mojob leverer mobile og web-baserte rekrutteringsløsninger som baserer seg på kunstig intelligens og maskinlæring. I tillegg har Mojob en mobil jobbsøkerapp med mer enn 80 000 nedlastinger, Personalhuset har eksklusiv tilgang til appen som eneste bemanningsselskap. 

Mojob er et komplett rekrutteringsverktøy på mobil og web. Mojob gjør rekrutteringsprosessen raskere og enklere, og er Skandinavias største mobile jobbmarked for unge.

Fordeler samarbeidet vil gi deg som kunde:

 • Effektiv rekrutteringsprosess:
  Mojob og Personalhuset gjør nå rekrutteringsprosessen mer effektiv. Ved hjelp av automatiske personlighetstester, evnetester, videointervju og dataflyt, vil våre konsulenter bli mer effektive. Dette betyr at man får et bedre bilde av kandidaten og sparer tid. En mer effektiv prosess, med flere kandidater og mer tid brukt på det som teller – betyr høyere kvalitet på leveransene til din bedrift.

 • Jobbsøkeropplevelsen:
  Jobbsøkere som søker på jobber gjennom Mojob og Personalhuset vil kunne søke fra en mobilapp eller mobilvennlig nettside. Vi integrerer med jobbsider og sosiale media, for å nå jobbsøkere der de er. Et intuitivt, moderne brukergrensesnitt med automatisert, men personlig oppfølging - sikrer at kandidaten får en god jobbsøkeropplevelse.

 • Se gjennom kandidater:
  Før du leier inn en person kan du se gjennom forhåndskvalifiserte kandidater som ligger inne med en digital CV, sosiale media info og konsise videointervju. Dette gir et helt unikt innblikk i hvem kandidaten er.

 • Bestilling av kandidater:
  Mojob og Personalhuset skal levere løsninger som lar deg bestille vikarer på kort varsel gjennom en mobilapp eller på PC´en.

 • Deltakelse i rekrutteringen:
  Vi ønsker å tilby en tjeneste hvor du kan ta del i rekrutteringsprosessen ved å ha en bruker inne i Mojob

For mer informasjon, ta kontakt med

Hilde Lekven,
Konsernsjef
+47 815 81 340
hilde.lekven@otigagroup.com