Pressemelding: Pro-Sourcing AS inngår samarbeid med Personalhuset Staffing Group AS.

Pro-Sourcing AS har signert en innkjøpsavtale med norskeide Personalhuset Staffing Group på bemanningstjenester. Med dette inngår begge parter en betydelig samarbeidsavtale.

Denne avtalen omfatter både innleie av personell, rekrutteringstjenester til alle nivåer, og konsulenttjenester knyttet til omstilling og bemanning.

Pro-Sourcing er en samarbeidspartner for utvikling av innkjøpsavtaler av ikke-strategiske varer og tjenester til ikke-konkurrerende større nordiske selskaper.

Pro-Sourcings ferdigforhandlede avtaler av medlemsbesluttede og industrielle innkjøpskategorier er forpliktende, med pris og betingelser som er bedre enn hva hvert enkelt selskap kan fremforhandle alene.

I tillegg tilbyr Pro-Sourcing som Visma partner tilsluttede bedrifter mer enn 40 ikke- forpliktende avtaler i «executive nivå» gjennom landets største innkjøpssamarbeid.

Dette betyr at Pro-Sourcings tilsluttede medlemsbedrifter er sikret gode betingelser og kan konsentrere egen innsats om sine kjerneoppgaver.

-Med dette innkjøpet sikrer vi bemanningstjenester av høy kvalitet til rett pris. Personalhuset har bemanningskonsept som treffer alle våre kunder, og vi er svært fornøyd med å ha inngått denne avtalen, sier Daglig Leder Odd R. Karlsrud.

Personalhuset Staffing Group er landsdekkende med 15 avdelinger fra Tromsø i Nord til Kristiansand i Sør, og leverer personell til en rekke ulike bransjer. I 2016 vil ca 5000 personer ha vært i jobb gjennom selskapet bare i Norge.

-Denne type avtaler er svært viktige for oss, sier CEO Carl-Fredrik Langård-Bjor.
-Pro-Sourcing representerer spennende bedrifter og har gjennomført en svært profesjonell innkjøpsprosess. Vi tror flere bedrifter vil velge å gjennomføre innkjøpene sine gjennom rendyrkede innkjøpsorganisasjoner.

- Ansatte med riktige kvalifikasjoner, egenskaper og kapasitet er avgjørende for alle våre medlemsbedrifter. Det skal vi sikre med denne avtalen. Kombinasjonen av evne til å treffe spesifikke bransjebehov, sammen med grundighet i prosesser og forberedelser av personell til oppdrag, gjorde at valget falt på Personalhuset, fortsetter Odd R. Karlsrud.

Personalhuset vil bistå med personell som har vært gjennom bransjetilpassede utvelgelsesprosesser.

-Nå starter vi opp med alle selskapene samarbeidet omfatter, og vi ser frem til å bidra til deres utvikling, avslutter Carl-Fredrik Langård-Bjor.

Bilde f.v. Carl-Fredrik Bjor CEO i Personalhuset Staffing Group AS, og Odd R. Karlsrud daglig leder i Pro-Sourcing AS.

Mediekontakt:

Odd R. Karlsrud
Daglig Leder / CEO
Slemdalsveien 70 A. 0301 OSLO
Tel. (+47) 478 58 000
E-mail: odd@karlsrud.cc

Carl-Fredrik Bjor
CEO / Administrerende direktør
Personalhuset Staffing Group
Tel: 950 98 720
E-mail: carl-fredrik.bjor@personalhuset-sg.com

Kristian Sundbye
Director Marketing & Communications
Personalhuset Staffing Group
Tel: 982 95 115
E-mail: kristian.sundbye@personalhuset-sg.com