Personalhuset åpner kontor på Gardermoen.

29. mai 2017 åpnet Personalhuset Staffing Group nytt kontor på Gardermoen. Her er vi sentralt lokalisert med kun 2 minutters gange fra ankomsthallen på Gardermoen.

Vi vet at nærhet, fleksibilitet og rask responstid er viktig for våre kunder. Derfor har vi etablert oss på Gardermoen. Sammen med våre kunder ønsker vi å finne, rekruttere og utvikle de beste medarbeiderne for Gardermoen - sammen skal vi skape den beste kunde- og kandidatopplevelsen!

Som et ledende rekrutterings- og bemanningsbyrå ønsker vi å være en ressurs og møteplass for alle som søker arbeid eller arbeidskraft på Gardermoen. Vi veileder deg og hjelper deg å finne den løsningen som passer best for deg og din hverdag.

«Gardermoen er et spennende arbeidsmarked, og det er viktig og riktig for oss å etablere oss på Gardermoen for å kunne betjene våre kunder på best mulig måte» - sier Divisjonsdirektør Øst Cathrine Langård-Bjor.  

Personalhuset Gardermoen vil sammen med våre avdelinger i Oslo og Lillestrøm bli en aktør med stor geografisk rekkevidde i Oslo og Akershus, og vil tilby rekrutterings-, bemannings- og omstillingstjenester til hele regionen.

Vår visjon er å være avgjørende for våre kunders suksess, og vi jobber hardt for å levere kvalitet i alle våre prosesser. Det er viktig for oss å være tilstede der kundene våre er, og vi håper at vi vil bli godt mottatt på Gardermoen.

Kontoret på Gardermoen vil inngå i vår region Oslo & Akershus, og driftes lokalt av Teamleder Lars Storaker Bruu.  Vi ønsker både Lars med sitt team og vårt nye kontor hjertelig velkommen inn i Personalhuset familien. 

For mer informasjon ta kontakt med:

Lars Storaker Bruu
Teamleder og hovedkontakt
+47 469 27 710
lars.storaker.bruu@personalhuset-sg.com

Avdeling Gardermoen
Fridtjof Nansens Veg 17
2060 Gardermoen 

Les mer om avdeling Gardermoen