Ny medarbeider i  Buskerud/Drammen

Hils på vår nyeste medarbeider, Stian Gravdal (27). Stian er ansatt som ny rådgiver i Personalhuset Staffing Group avdeling Buskerud.

Stian har en Bachelor i Hotell og Reiselivsledelse med spesialisering i HR fra Markedshøyskolen, og kommer fra jobben som Salgsansvarlig Retail / Distriktssjef i ASSA ABLOY. Tidligere har han jobbet blant annet som resepsjonist, treningsinstruktør, lærervikar og svømmetrener for barn.

- Jeg er utrolig glad for å få jobbe sammen med Stian, sier Alexander Aas, Regionsjef avdeling Buskerud. Han har en unik kompetanse i forhold til å forstå og tilpasse seg mennesker, og vil bli en god bidragsyter i samarbeidet mellom kandidater og kunder i regionen. Stian har en spennende kompetanse som vil utfylle det vi har fra før i teamet. Hans allsidige arbeidserfaring og lange salgserfaring, kombinert med utdannelsen gjør at Stian blir en spennende medarbeider å samarbeide med i tiden som kommer.

I Personalhuset kommer Stian til å arbeide hovedsakelig med stillinger innen bygg og anlegg, lager og logistikk og service.

-Jeg gleder meg til å ta fatt på utfordringene, og ser frem til å bli bedre kjent med det dyktige arbeidsmarkedet i Drammensregionen, sier Stian Gravdal.

Vi i Personalhuset ønsker Stian hjertelig velkommen - lykke til i den nye stillingen!

Les mer om vår avdeling i Buskerud.