Ny kunde: HINAS på vegne av de regionale helseforetakene

Personalhuset Search & Selection inngår rammeavtale innen rekrutteringstjenester med Helseforetakenes Innkjøpsservice (HINAS) på vegne av de regionale helseforetakene i Norge. 

Etter en offentlig anbudskonkurranse er Personalhuset Search & Selection tildelt en rammeavtale med HINAS på vegne av de regionale helseforetakene. Formålet med rammeavtalen er å sikre de regionale helseforetakene tilgang på kvalifisert rekrutteringsbistand i ansettelsessaker der oppdragsgiverne finner dette nødvendig.

Omfanget av rammeavtalen som er inngått mellom de regionale helseforetakene (RHF) og Personalhuset Search & Selection gjelder bistand til rekruttering av:

  • Andre lederstillinger og spesialiststillinger – Helse Nord RHF, Helse Midt-Norge RHF og Helse Vest RHF
  • Helsefaglig rekruttering fra utlandet – Alle RHF

Rammeavtalen er en parallell rammeavtale. Våre Search & Selection konsulenter vil være rådgivere, tilretteleggere og støttespillere i rekrutteringsprosessene der vi er tildelt oppdragene.

«Det gleder oss at vi er valgt som leverandør av rekrutteringstjenester til de regionale helseforetakene. Dette er en viktig seier, og vi ser virkelig frem til å bistå med våre skreddersydde rekrutteringstjenester i tiden som kommer», sier Carl-Fredrik Bjor, Konsernsjef i Personalhuset Staffing Group. 

Rammeavtalen gjelder fra 1. juni 2016 og er gjeldene i 2 år. Rammeavtalen kan deretter fornyes en eller flere ganger i ytterligere to år.

Vi i Personalhuset ser frem mot et godt og konstruktivt samarbeid i årene som kommer. Ved spørsmål angående avtalen, vennligst ta kontakt med avtalens kontaktperson:

Tom Monclair Larsen
Direktør Personalhuset Search & Selection
982 95 141 / tom.monclair.larsen@personalhuset-sg.com