Ny kunde: Akasia AS

Personalhuset Staffing Group inngår rammeavtale med Akasia AS innen bemanningstjenester.  

Etter en omfattende anbudskonkurranse er Personalhuset Staffing Group tildelt rammeavtale med Akasia AS.

Akasia AS er en betydelig eiendomsforvalter (utvikling, bygging, drift, vedlikehold og forvaltning) og barnehageaktør i Bergen med til sammen 550 ansatte. Deres spisskompetanse innen eiendomsforvaltning er knyttet til kirkebygg og gravplass. Innenfor barnehageområdet eier og driver Akasia 20 barnehager. I tillegg driver de også et regnskapskontor. Akasia ivaretar viktige samfunnsoppgaver og bringer kulturarven videre gjennom komplette og profesjonelle fagmiljø med fokus på kvalitet og service. Organisasjonen er i endring med økt forretningsmessig fokus.

Rammeavtalen skal sikre Akasia tilgang på kvalifisert personell innenfor fagområdene:

  • Mur, tømrer, elektro, anlegg, gartner, renhold, eiendomsdrift, hjelpearbeidere mv
  • Regnskap, administrasjon og HR

Rammeavtalen er gjeldende fra 1. januar 2016 og skal gjelde i 2 år. Rammeavtalen kan deretter fornyes i ytterligere 1 år.

«Vi er kjempe klare», sier Steffen Aksdal, Regionsjef i Personalhuset Staffing Group, «Vi takker for tillitten Akasia har gitt oss, og gjør oss nå klare til å betjene Akasia på en god og effektiv måte fra nyåret».

Vi i Personalhuset ser frem mot et godt samarbeid i årene som kommer. Ved spørsmål angående avtalen, vennligst ta kontakt med avtalens kontaktperson:

Steffen Aksdal
Regionssjef Bergen, 
400 11 666 / steffen.aksdal@personalhuset-sg.com