Personalhuset inngår partnerskap med Mojob

Personalhuset Staffing Group og Mojob har inngått et strategisk samarbeid for fremtiden. Samarbeidet skal tilby markedets mest innovative og effektive rekrutteringsløsninger. Med økt fokus på digitalisering og automatiserte løsninger skal vi matche arbeidsgivere og kandidater over hele Norden. 

Mojob er et komplett rekrutteringsverktøy på mobil og web. Mojob gjør rekrutteringsprosessen raskere og enklere, og er Skandinavias største mobile jobbmarked for unge.

- Mojob kan snu hele bransjen på hodet. Otiga Group ser at Mojob vil gi oss et langsiktig konkurransefortrinn. Kombinasjonen av avansert teknologi med et enkelt brukergrensesnitt, fikk oss til å elske løsningen. Mobile og automatiserte løsninger er fremtiden!, sier Hilde Lekven, konsernsjef i Otiga Group og Personalhuset Staffing Group.

Otiga Group har gått inn som nye eiere i Mojob. Med våre nye automatiserte løsninger, sammen med våre skreddersydde løsninger, er vi klare for å tilby en innovativ kombinasjon i et stadig mer konkurranseutsatt marked.

For mer informasjon, ta kontakt med

Hilde Lekven,
Konsernsjef
+47 815 81 340
hilde.lekven@otigagroup.com  


Les mer om Mojob.