Alexander Aas gjør Comeback!

Hils på «The Comeback Kid» Alexander Aas! Alexander gjør comeback i Personalhuset, og tiltrer tilbake i rollen som avdelingsleder i Personalhuset Drammen. 

Alexander startet først i Personalhuset i januar 2015, der han jobbet som avdelingsleder ved vårt kontor i Drammen. I juni 2016 valgte Alexander å følge sin drøm og startet opp som kjøpmann på KIWI Geilo. Her var det flere ting som skjedde som gjorde at han ble mange erfaringer rikere og vet virkelig hva han ønsker å jobbe med, og hvor.

Nå er Alexander tilbake, og vi i Personalhuset kunne ikke vært mer fornøyde.

- Vi er veldig glad for å ha fått Alexander tilbake i teamet, sier Tommy Hoff Ødegård, Regiondirektør Øst. Alexander er en dyktig leder og har vært høyt savnet av sine kolleger. Alexander har en unik kompetanse i forhold til å forstå og tilpasse seg hvordan mennesker samarbeider og holder sammen, og vi har stor tro på at Alexander skal bidra til å at avdeling Drammen når nye høyder - dette gleder vi oss til! 

I Personalhuset skal Alexander lede en avdeling med 3 dedikerte og erfarne rådgivere innen bemanning og rekruttering.  

- Jeg har virkelig savnet jobben og menneskene i Personalhuset. Jeg ser for meg en lang karriere i Personalhuset der vi skal bli enda mer synlige i Buskerud og være delaktig i Næringslivet i Drammensregionen. Vi skal videreutvikle teamet vårt og vi skal skape en prestasjonskultur som blir avgjørende for våre kunder. Mine personlige mål er å bli en dyktig leder for vårt team og at vi hele tiden utvikler oss både faglig og menneskelig. Vi skal skape enda bedre resultater med riktig verktøy, - sier Alexander.

På fritiden driver Alexander med trening og matlaging. Han stiller gjerne opp for bedrifter som ønsker en samling med mat og foredrag, enten det er om prestasjonskultur, mat & trening eller hvordan vi jobber i Personalhuset. Han liker også lange sykkelturer og fjellturer med kjæresten.

Vi i Personalhuset ønsker Alexander hjertelig velkommen tilbake - lykke til i Drammen!

Les mer om vår avdeling i Drammen