Bemanning og rekruttering til IT- og ingeniørstillinger

Teknisk kunnskap innen IT og ingeniørfag er uvurderlig i dagens samfunn. Derfor har vi spesialisert oss innen rekruttering og utleie av IT-personell og ingeniører. 

Våre medarbeidere løser tekniske utfordringer og utvikler produkter for fremtiden. Rekruttering av IT, ingeniører og teknisk personell er et av våre spesialiserte fagområder. Kontakt oss i dag - det kan være at vi allerede kjenner din neste medarbeider. 

TechRecruit
Helt siden starten i 2001 har vi levert teknisk personell på ulike nivå til våre kunder, både i form av utleie og rekruttering. Teknisk personell leveres av konsulenter med faglig tyngde gjennom konseptet TechRecruit.

Konseptet er skreddersydd for å rekruttere og utvikle medarbeidere som ønsker å jobbe innen IT, ingeniørfag og tekniske fagområder. 

Vi har samarbeid med både mindre lokale og store nasjonale selskap. I tillegg leverer vi personell offshore til olje- og gassektoren gjennom Personalhuset HRC Offshore, et annet spesialistområde i Personalhuset Staffing Group. 

Personalhuset HRC Offshore

Behov for personell innen IT, ingeniør og tekniske fag?

Uansett om du trenger en vikar eller en fastansettelse kan vi hjelpe deg. Send oss en uforpliktende forespørsel. Vi kontakter deg innen 24 timer, mandag til fredag.