Treff opptil 60 % flere potensielle kandidater

Vår annonsepakke sørger for at enda flere kandidater ser akkurat din stillingsannonse på nett.

Har du opplevd at Netflix anbefaler filmer du ennå ikke har sett, men som du gjerne kunne tenke deg å se? Eller at jakken du har siklet på forfølger deg på nettet etter at du har vært en tur innom nettbutikken? Dette styres av noe som kalles algoritmer.  I Personalhuset vet vi å benytte oss av disse for å skape best mulig eksponering av din stillingsannonse, til riktig publikum. Vår annonsepakke består av bannerannonser, displayannonser, videoannonser, podcast og landingssider.

I samarbeid med FINN.no tilbyr vi tjenesten Effekt. Dette er et digitalt annonseringsverktøy som sørger for at enda flere potensielle kandidater ser akkurat din stillingsannonse på nett.

 Å nå frem til den beste kandidaten for stillingen er ikke alltid like lett - du kan ha tøff konkurranse fra andre spennende stillinger, være en mindre kjent arbeidsgiver, søke etter kompetanse ikke mange sitter på eller rett og slett bare ha en kombinasjon av uflaks og dårlig timing.

Vår erfaring viser at en god kombinasjon av solid synlighet på FINN, god distribusjon i VG, E24, Aftenposten og lokalaviser og distribusjon på Facebook, LinkedIn, Snapchat og Instagram skaper den beste effekten for kundene våre.

 

 

 

 

 

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan bistå din bedrift i en ansettelsesprosess?

Benytt skjemaet nedenfor, så vil en av våre rekrutteringsrådgivere ta kontakt med deg :)