Ny rekrutteringsrådgiver i Stavanger

Christin Møller Soland har veiledet og gitt råd til jobbsøkere for å bistå dem til å kapre den perfekte jobben, nå skal hun bruke sin kunnskap til å bistå næringslivet i å kapre den perfekte kandidaten. Christin er ansatt som ny rådgiver i avdeling Search & Selection i Stavanger. Vi tok en prat og sjekket ståa.

Christin har en allsidig og sterk bakgrunn, både fra rekruttering og omstilling, samt finans og salg fra tidligere jobber. Hun har en utpreget serviceinnstilling og jobber hardt for å levere gode resultater, både for kandidaten og kunden. «Vi styrker laget betydelig med Christin, og vet at kundene våre vil være fornøyd med en fremoverlent og kvalitetsbevisst medarbeider. Christin har særdeles god kjennskap til lokalt næringsliv, og har gjennom flere år i rekruttering, karriereveiledning og omstillingbransjen fått god oversikt over markedet og tjenestene som leveres» sier Gunnar B. Gunnarsson, Divisjonsdirektør Sørvest i Personalhuset.

Vi stilte Christin to spørsmål av ren nysgjerrighet.

Hvorfor valgte du Personalhuset?
Christin forteller at Personalhuset Staffing Group har et seriøst og godt navn i regionen og er kjent for å levere kvalitet.
- Jeg fikk et veldig godt inntrykk av hvordan selskapet jobber med kundenes behov, og ikke minst det sterke fagmiljøet de har. Selve ansettelsesprosessen ga meg en god forsmak på hvordan jeg vil at kundene mine skal oppleve å samarbeide med meg. Personalhuset er helt klart i en offensiv og synlig posisjon, og i forkant av selve ansettelsesprosessen hadde jeg bemerket meg dem, både på den faglige arenaen og ikke minst i sosiale medier. Personalhuset oppleves som et fremoverlent selskap med bra trøkk.

Hvordan ser du for deg din rolle som rådgiver i Search & Selection?
Jeg ønsker å bidra til at kunden lykkes, og at kandidaten får en jobb som gir vekst og utfoldelse. Det er viktig at mine samarbeidspartnere opplever meg som en god og dedikert rådgiver, og at det derfor blir naturlig for dem å komme tilbake ved jobbsøk eller ansettelser. Jeg ønsker å identifisere kundens behov og møte forventningene på en profesjonell måte. Rollen inneholder utrolig mye spennende og variert i hverdagen, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang.

Ta kontakt med Christin > E-post: cms@personalhuset-sg.com eller telefon 928 56 829.