Ny salgsrådgiver på plass i Stavanger

Vi har over en lengre periode hatt sterk vekst og ser konturen av en årsvekst på rundt 80% fra 2017. Dette er svært gledelig, men også en krevende øvelse. En av utfordringene har vært å gi nok oppmerksomhet til nye kunder, drive godt salgsarbeid og ikke minst etablere nye satsningsområder. Vi har svært mange tidligere kjøpende kunder som kommer tilbake til oss etter tøffe tider, og mye av vår tid har gått til å bistå dem med å få tak i riktig kandidat. Vi forsterker derfor laget med en salgsrådgiver med fokus på nye markeder.

Gjert Bjerkevoll er ansatt som salgsrådgiver i Stavanger, og skal ha fokus på salgsarbeidet mot nye og eksisterende kunder fremover. Gjert har MBA i Business and Administration, og over 10 års fartstid fra bemanning- og rekrutteringsbransjen. «Han har et bredt repertoar og kan åpne mange dører for oss. Som type er han nettopp det vi vil ha; tillitsskapende, nysgjerrig og genuint interessert i kundens behov. Vi er sikre på at han kommer til å sette et klart preg på forretningen fremover»sier Gunnar B. Gunnarsson, Divisjonsdirektør Sørvest i Personalhuset.

 

Vi stilte Gjert to spørsmål av ren nysgjerrighet.

Hvorfor valgte du Personalhuset?

Mitt inntrykk av Personalhuset var på forhånd positivt, med tanke på omdømme og posisjon i markedet. På forhånd hadde jeg også blitt tipset om at det var veldig bra arbeidsmiljø på kontoret, noe både ansettelsesprosessen og møte med teamet bekreftet. I tillegg inneholder stilling akkurat det jeg ønsker meg, nemlig å få jobbe opp mot næringslivet og industrien i regionen.

Hvordan ser du for deg din rolle i selskapet?

Jeg kommer til å være mye på farten med mange kundebesøk, og smile mye :) Når kunder møter Personalhuset og meg så skal det være forbundet med noe positivt, og det skal være kjekt å handle hos oss. Samtidig er det viktig for meg at jeg er tilgjengelig og at det er lett å ta kontakt med meg. Med bredden og kvaliteten Personalhuset leverer gleder jeg meg til å presentere løsninger for bemanning og rekruttering. Her ligger alt til rette for vekst, og jeg ser frem til aktive og travle dager.

Ta gjerne kontakt på gjert.bjerkevoll@personalhuset-sg.com / tlf: 91757722