Ny bemanningsrådgiver i Stavanger

Kari Ekholt er nyutdannet med bachelor i sosiologi med spesialisering i personalledelse. Hun har også bakgrunn fra grafisk design, foto og kundebehandling innen varehandel.  Nå tar hun fatt på leveranse og salg av bemanningstjenester til våre kunder innenfor service & logistikk segmentet. Vi tok en prat og sjekket ståa.

- Kari har et vinnende vesen og inngir tillit til dem hun møter. Vi er sikre på at kandidater og kunder vil bli godt ivaretatt av vår nye bemanningsrådgiver. Kari har en god leveranse profil; hun er iherdig, presis og nøyaktig. Viktigst av alt er at hun aldri gir seg før hun er i mål. Fra 1.september er Kari en permanent spiller på laget i Stavanger, og hele gjengen er særs glade for denne signeringen.

«Å satse på nyutdannede kandidater er noe vi har tro på. Inngangen til arbeidsmarkedet er tøff med stor konkurranse, men Kari skilte seg tidlig ut med meget gode holdninger, en sterk prestasjonsvilje og ikke minst god evne til å sette seg inn i sammensatte problemstillinger. Kari er nettopp den kundene våre trenger når det haster med en god bemanningsløsning.» sier Gunnar B. Gunnarsson, Divisjonsdirektør Sørvest i Personalhuset. 

Vi stilte Kari to spørsmål av ren nysgjerrighet.

Hvorfor valgte du Personalhuset? 
- I jobbsøkerprosessen så oppfattet jeg Personalhuset som et fremoverlent selskap, synlig i markedet og de tør å by på seg selv. Førsteinntrykket av Stavanger avdelingen var at dette er en åpen og inkluderende gjeng, der det er høyt under taket. Her var det rom for å læring og utvikling. Selve jobben er drømmejobben; å jobbe med kunder og salg, samt finne de rette kandidatene til de ulike oppdragene. Jeg er utrolig motivert for fortsettelsen, og takknemlig for tilliten. 

Hvordan ser du for deg din rolle i selskapet?

-Min rolle i Stavanger teamet er å påse at kundene til enhver tid, har de kandidatene de trenger. Etter et par år med salg i butikk har jeg god erfaring med å kartlegge kundens behov, og levere kvalitet ihht forventning – det skal jeg sørger for her også. Jeg blir motivert av å yte og gjøre en god jobb, og synes det er veldig spennende å være med på prosessene fra a-å. Jeg ønsker å være avgjørende for at kandidater og kunder jeg jobber med skal lykkes.

 

Ta gjerne kontakt med Kari påkari.elise.ekholt@personalhuset-sg.com eller tlf 915 89 088