Personvernerklæring

Personalhuset Staffing Group AS er forpliktet til å beskytte ditt personvern. For oss er det viktig at du vet hvilke opplysninger vi innhenter og hvordan vi ivaretar ditt personvern.

Henvendelser kan rettes til personvernansvarlig på mail: personvern@personalhuset-sg.com.

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson. Det kan være navn, telefonnummer eller en vurdering. Du har selv rett til å bestemme over egne personopplysninger.

 

Grunnlag for behandling av personopplysninger
Vi behandler dine personopplysninger for å oppfylle forpliktelser vi som rekrutterings- og bemanningsselskap har påtatt oss for gjennomføring av oppdrag og tjenesteavtaler med deg, samt kundeadministrasjon og fakturering.

Personalhuset vil ved registreringen, ved avtaleinngåelsen og under avtaleforholdet kun registrere opplysninger om deg og andre personer som har tilknytning til avtaleforholdet.


Hvordan vi bruker personopplysningene:
Opplysningene brukes av Personalhuset og sendes våre kunder for å rekruttere til aktuelle oppdrag/stillinger og til veiledning. Vi kan i den forbindelse også gjøre vurderinger av deg som ansatt, ut i fra egne erfaringer og tilbakemeldinger fra kunder.

Personalhuset plikter som arbeidsgiver å innberette personopplysninger til blant annet skattemyndighetene og andre offentlige etater.

Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for formålet eller det som er lovpålagt. Dine personopplysninger vil derfor slettes når arbeidsforholdet er avsluttet og alle mellomværender er oppgjort, herunder utbetaling av feriepenger og utstedelse av sluttattest.

I tillegg til formålet over, ønsker vi å gi deg informasjon om oss og om senere stillinger som måtte være aktuelle ut i fra din profil. Vi ønsker også å kunne sende deg annen relevant informasjon, og ta kontakt. Det er frivillig å samtykke til videre lagring. Hvis du samtykker, vil vi bruke disse opplysningene videre til du gir oss beskjed om at du vil bli slettet, eller til vi selv finner det formålstjenlig. Du kan gi oss melding om sletting her: personvern@personalhuset-sg.com.

Personalhuset vil for øvrig behandle personopplysninger i den grad lovgivningen påbyr/gir adgang til eller du har samtykket til.


Dine rettigheter
Du har rett til å be om innsyn i, og korrigering eller sletting, av personopplysninger eller begrensning av behandlingen, til å protestere mot behandlingen, samt rett til dataportabilitet. Du har også rett til å klage til Datatilsynet.

 

Cookies (Informasjonskapsler)
Personalhuset benytter Cookies (informasjonskapsler) for bedre brukeropplevelse, for å få innsikt som kan brukes til å utvikle nettsiden og for markedsføringsformål. En Cookie er en liten fil som lagres lokalt hos deg, og som lagrer informasjon fra nettstedet vårt. De kan for eksempel brukes i forbindelse med statistikk som brukes til å gjøre nettsidene bedre, for å måle og forbedre relevansen til annonser eller når du logger deg inn på nettsidene. Den er ikke skadelig og kan ikke inneholde virus eller programmer.

 

Hvilken informasjon registreres om deg som bruker
Når du besøker Personalhuset på nett, registrerer vi ulike typer informasjon om deg ved hjelp av informasjonskapsler. Informasjonen vi innhenter er anonym og identifiserer ikke deg som person såfremt du ikke gir oss opplysninger gjennom å fylle ut et skjema eller på andre tilgjengelige måter på hjemmesiden.

 

Informasjonskapslene gir oss informasjon om:

1. Din posisjon, ved bruk av IP-adresse, posisjonsdata eller lignende
2. Din web-adferd, som hvilke sider du besøker og hvor ofte, eller tjenester du bestiller
3. Teknisk informasjon om din nettleser og ditt operativsystem

Du kan alltid slå av cookies Om du ikke ønsker at slik informasjon skal lagres i din nettleser må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten. Ønsker du å slette cookies fra din nettleser kan du lese mer om dette her.

Personalhuset benytter følgene informasjonskapsler:

Personalhuset
Denne brukes blant annet for å registrere at en bruker er inne på nettsiden og hvilke valg som gjøres. Denne slettes etter endt sesjon, det vil si når bruker lukker nettleseren.

Webtemp
Plasserer informasjonskapsler som sikrer at du logges inn automatisk neste gang du besøker nettstedet og som hjelper deg i bruken av nettstedet.

Doubleclick.net (google)
Vi bruker DoubleClick (Google) til å samle inn data som alder, kjønn og interessekategorier for statistiske formål. Det er viktig å merke seg at disse rapportene er hentet fra Googles (tredjeparts) DoubleClick-informasjonskapsler og enhetsidentifikatorer, som også brukes til annonsering.

Facebook
Facebook cookies brukes til å samle nettstedets atferdsdata for det formål å gi målrettet annonsering basert på brukerinteresser. Vi anbefaler at du finner ut nøyaktig hvordan cookies for sosiale nettverk brukes, og hvor lenge dataene er lagret på de respektive nettstedene. Les mer om facebook sine informasjonskaplser her

ApsisLead
Vi bruker APSIS Lead til å identifisere bedrifter for fremtidige B2B-relasjoner. APSIS Lead bruker informasjon som din IP-adresse og unike identifikatorer lagret i (første / tredje part) informasjonskapsler på enheten din for å identifisere bedriften / arbeidsgiveren din.

Apsis Pro
Brukes for å generere statistikk ved utsendelse av nyhetsbrev på e-post.

Google Analytics / Google Tagmanager
Vi bruker Google Analytics til å samle informasjon om hvordan nettstedet vårt brukes. Google Analytics bruker informasjon som din IP-adresse, nettlesertype og unike identifikatorer lagret i (første part) informasjonskapsler på enheten din for å registrere hvordan du samhandler med nettstedet vårt. Informasjonskapselen lagres i 2 år. Les mer hos Google. Du kan velge bort Google Analytics her.


Adform
Adform brukes i sammenheng med det å vise annonser for oss på eksterne nettsider (som for eksempel nettaviser). AdForm bruker informasjonskapsler for å holde rede på hvilke annonser som skal vises, antall ganger de har blitt vist osv. Dette gjøres på anonym basis, og kan ikke spores tilbake til enkeltpersoner. Det finnes ikke personopplysninger som navn, e-post eller adresser i disse kapslene. Disse kapslene leveres av domenene adform.net eller track.adform.net. Les mer om adform sine informasjonskapsler her

 

Hvilke cookies gjør hva?
Det finnes ulike type informasjonskapsler. Nedenfor vil vi forklare litt overordnet om hva de forskjellige type informasjonskapsler gjør, varigheten og formål.

Sesjonsavhengig informasjonskapsel/session cookie
Disse slettes etter endt sesjon, det vil si når bruker lukker nettleseren. Disse brukes blant annet for å registrere at en bruker er inne på nettsiden og hvilke valg hun gjør.

Fast informasjonskapsel/persistent cookie
Disse slettes ikke etter endt sesjon. Faste informasjonskapsler kan typisk inneholde informasjon om autentisering, språkinnstillinger og menypreferanser. Dette gjør at framtidige besøk hos nettsiden vil være raskere og mer tilpasset brukeren. De fleste faste informasjonskapsler har en utløpsdato der de slettes automatisk etter en viss periode.

Tredjeparts informasjonskapsel/third party cookie
Dette er en informasjonskapsel (fast eller sesjonsavhengig) som settes av en annen enn den som driver nettstedet som brukeren besøker. Typisk kan dette være annonser og reklamebannere på nettaviser etc.

All datatrafikk mellom din nettleser og våre servere er kryptert, og blir lagret med våre strenge krav til datasikkerhet.


Innstillinger for bruk av informasjonskapsler i nettlesere
Ved å tillate bruk av informasjonskapsler vil du kunne få en mer relevant brukeropplevelse av nettsteder du besøker. Du kan likevel endre på dette ved å gjøre endringer i innstillinger i din nettleser. På nettvett.no finner du beskrivelser til hvordan du kan du kan slette informasjonskapsler eller avvise informasjonskapsler.